19/9/12

Trobades entre famílies i monitors de les activitats

Anul·lada la reunió del dia 25

Aquest any, els membres hi ha un canvi en la dinàmica que hi havia establerta fins ara en la relació famílies-monitors d'extraescolars. 

Per tal de conèixer millor el pla de treball, la composició del grup, l'espai on es desenvolupa i poder respondre a qualsevol dubte o suggerència que pogueu formular, el primer dia de cada activitat extraescolar, les famílies haureu d'entrar 15 minuts abans de la seva finalització, per poder fer tota aquesta feina prèvia i que ha de servir per millorar-ne la comunicació i el funcionament. Algun monitor/a també demanarà algun pare/mare d'enllaç per fer més àgil el procés de posar-se en contacte amb la resta de famílies.

Així doncs, la reunió que havíem convocat per al dia 25 de setembre amb tots els monitors/es, queda anul·lada. D'aquesta manera es podrà aprofundir més en les especificitats de cada activitat i en el coneixement mutu.

Recordeu també que si alguna família té dubtes sobre si apuntar o no el seu fill/a, sempre es pot fer un dia de prova sense compromís.