29/5/13

Venda de tiquets per al sopar 2013

Del 3 al 5 de juny

Com ja us hem anat informant, el sopar de fi de curs d'aquest any experimenta notables canvis. El més important, que passa de ser de menú a ser col·laboratiu i participatiu. L'objectiu és fer que moltes més famílies s'hi puguin sumar  donat que el preu d'un sopar de menú, amb cambrers i servei de cuina al moment, resultava especialment car en els temps que estem vivint, tot i que 7 i tria ajustava el preu al màxim.

Tot i això, les famílies que vulguin venir al sopar, hauran de comprar tiquets. Per què? Per pagar les taules i cadires que faran falta (l'Ajuntament les cedeix però cal pagar el transport) i el servei de neteja dels lavabos. Hem establert el preu del tiquet en 3 €. La resta del cost -dinamització infantil, organització del karaoke i ball, aigua i cava per a totes les famílies- les assumeix l'AMPA, és a dir, entre totes les famílies de manera solidària. Actualment, el 98% de les famílies de l'escola són sòcies de l'AMPA. Només caldrà que paguin els adults; els infants, res.

Per organitzar-ho tot cal que us poseu en contacte amb la delegada del vostre curs. Cada família podrà seure a la taula que desitgi, però per poder muntar les taules cal saber-ho amb antelació. Cada curs es podrà muntar el sopar al seu gust, compartint menjar o repartint-se els plats. Per amenitzar el sopar també s'organitzarà un concurs de truites i un de postres. Tota aquesta informació, així com les peticions o suggerències, les podeu fer a través de les delegades.



Per finalitzar el sopar hi haurà festa fins a les 2 de la matinada, amb una rifa (la recaptació es destinarà a eixugar una mica la quota de material de l'escola), un karaoke per als adults i finalment ball fins a l'hora de plegar.

Esperem que sigui un èxit i que les molèsties superin amb escreix tots els pros que reuneix aquest canvi de model. Esperem que hi estigueu d'acord i us animeu a fer un sopar ben sonat, solidari i col·laboratiu. Gràcies a tothom per la col·laboració.

La Junta de l'AMPA