11/2/14

Trobada de les AMPA de Sant Feliu

Per coordinar accions, esforços i rebre més suport

Representants de totes les AMPA de les escoles d'infantil i primària públiques (Falguera, Gaudí, Martí i Pol, Monmany, Nadal, Pau Vila i Salvador Espriu), així com les de l'institut Olorda i de l'escola concertada Verge de la Salut van participar en la I Trobada de les AMPA de Sant Feliu el dissabte 8 de febrer al Palau Falguera. En total hi van participar uns quaranta membres de les juntes de les AMPA de la ciutat. La jornada s'inclou en el marc del projecte endegat per l'Ajuntament amb l'objectiu de donar suport a les associacions de mares i pares d'alumnes i està organitzada pel Programa de Suport a les AMPA de l'Ajuntament.

En la primera part de la trobada es va donar a conèixer la diagnosi sobre la situació actual de les AMPA de la ciutat, definida després de les reunions individuals que tècnics municipals han mantingut amb les cadascuna de les associacions. A partir dels resultats exposats, segons Noèlia Fontana, del Programa de Suport a les AMPA, "es decidirà un pla de treball" per donar resposta a les principals necessitats comunes.

D'altra banda, en la segona part de la sessió es van crear grups de treball temàtics per analitzar diferents aspectes vinculats a les activitats principals de les AMPA: gestió econòmica, comunicació i difusió, coordinació d'extraescolars, solidaritat i antiretallades i reutilització de llibres de text.