22/5/14

L'escola guanya un Premi Baldiri i Reixac modalitat alumnes

Pel llibre 'Felicitats Joana! Gràcies Joana'

L'escola ha guanyat un dels 65 premis Baldiri i Reixac -en la modalitat alumnes i amb 700 € en material escolar-, pel llibre gegant que van elaborar l'any passat i van dedicar a Joana Raspall. El llibre és un recull de les diverses activitats que es van realitzar a l'escola entorn de l'escriptora l'any passat, i en el qual van participar tots els nens i nenes dels diferents cicles.

Els premis Baldiri i Reixac els concedeix la Fundació Lluís Carulla i estan destinats a l'estímul i al reconeixement de l'escola catalana, són dotats amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre-nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades en la nostra cultura.

L'àmbit d'actuació és el dels països de parla catalana.
El jurat està format per Joan Arjona, Rosa Boixaderas, Josep M. Calbet, Alba Espot, Josep M. Farré, Assumpta Fargas, Josep González-Agápito, Anna Ramis i Maria Vinuesa.

L'entrega de premis en aquesta modalitat es farà el

diumenge, 1 de juny
Casal de l'Espluga de Francolí

Al llarg del matí hi haurà festa i activitats per a totes les edats: circuit d'esports alternatius, tranquils, moguts, cercavila... L'entrega de premis comença a les 13:00 h i després, per a qui ho vulgui, hi haurà dinar de germanor. El preu del tíquet per dinar és de 15,50 €. Si us voleu quedar a dinar, ho heu de dir, fins al dimecres 28, a la direcció de l'escola o al mostrador de l'AMPA. Animeu-vos i anem tots a passar un gran dia!!

Programa de la festa.

L'escola Salvador Espriu ja ha guanyat el Premi Baldiri Reixac en altres ocasions: en té cinc més en categoria d'alumnes i un de reconeixement a escola catalana, que va rebre el 1998. En categoria d'escola, només es pot rebre una vegada.

Més informació: Fet a Sant Feliu, bloc de l'escola.