26/11/14

Mercat de segona mà 2014

29 de novembre, Plaça de la Vila, 10 a 14 h

L’AMPA de l’escola col·laborarà també aquest any en els Mercats de segona mà, solidari i d'intercanvi que organitza l’Ajuntament de Sant Feliu. La nostra parada participarà en el Mercat de segona mà.

Encara tenim material de l'any passat, però les famílies que ho desitgin poden portar coses per vendre al mercat. Poden ser joguines, llibres, i qualsevol tipus d’objectes, sempre que sigui usat i estigui en bon estat. Qui vulgui portar coses, que ens ho faci arribar el mateix dissabte, a la Pl. de la Vila. Gràcies.

La participació és voluntària i altruista. Tot el material recollit serà una donació i els beneficis que s’aconsegueixin aniran íntegrament a la direcció de l’escola, que els distribuirà on cregui més necessari, per pal·liar els efectes de la crisi que estan patint moltes famílies.

Necessitem alguns pares/mares voluntaris per ajudar aquell dia a muntar totes les coses. Qui pugui i vulgui ajudar, que s’apunti al vestíbul de l’escola.

Participa! Tothom hi guanya:
  • Els que donem: buidem la casa de “trastos” que ja no volem o ja no utilitzem.
  • Els que comprem: renovem joguines, llibres, etc, a bon preu.
  • L’escola: recollim diners per les necessitats de les famílies.


El Mercat de segona mà té també una vessant solidària ja que algunes de les parades que hi participen destinaran tots els beneficis que obtinguin al Banc d'Aliments i a la compra de regals per a la campanya de Nadal "Cap infant sense joguines".

D'altra banda, la plaça també acollirà un Mercat d'intercanvi on es podran intercanviar objectes, ja siguin vells o nous, sense que hi hagi cap requeriment de diners. Aquest Mercat d'intercanvi estava previst inicialment per al passat 23 de novembre però es va posposar per tal de celebrar els diferents mercats conjuntament. A més, en el mercat també es realitzaran diversos tallers de sostenibilitat.