30/4/15

Balanç Sant Jordi 2015

430 euros aconseguits amb la venda de llibres

Les activitats organitzades aquest any per Sant Jordi han reportat 430 euros de benefici als comptes de l'AMPA, que seran re-invertits en altres programes de l'entitat, ja siguin activitats o socials.

Per una banda, la paradeta Sant Jordi solidari, que vam muntar davant de la porta de l'escola el dimarts 21 d'abril, va aconseguir 190 € en vendes. Agraïm a totes les famílies que van aportar llibres de segona mà perquè, tal com us vam informar, aquesta quantitat anirà destinada a reduir els efectes de la crisi sobre les famílies més desafavorides. D'acord amb les indicacions de la Comissió social de l'escola, aquests diners reforçaran les accions de suport a aquestes necessitats.

D'altra banda, la paradeta a la Plaça de la Vila va deixar com a resultat net, 240 € més, després de descomptar-hi el cost de la persona que la va atendre durant les hores de dinar i el cost dels llibres que vam donar com a premi del concurs de Sant Jordi. Aquests 240 € es destinaran, majoritàriament a la compra de llibres de lectura a l'escola.

...