25/7/15

Extraescolars 2015-2016 provisionals

Quadre resum

quadre activitats extraescolars provisional 2015-2016 AMPA Salvador Espriu
Aquest és el quadre d'activitats extraescolars provisional per al curs 2015-2016. Com ja sabeu és l'oferta provisional. Les inscripcions es faran a principi de curs, en dates que ja us concretarem més endavant. Les activitats començaran al llarg del mes d'octubre.

Aquesta oferta és provisional. Segons la demanda adaptem la configuració de les activitats. De la mateixa manera, si un grup de famílies suficientment gran té alguna proposta, la Comissió d'extraescolars i la Junta n'avaluen la viabilitat i la possibilitat d'incorporar-la al quadre definitiu.

L'acolliment, com cada any, està disponible des del primer dia de curs, el 14 de setembre.



Novetats

Activitats esportives
Aquest any totes les activitats esportives seran 1h15’. Hem afegit 15’ per canviar-se de samarreta i refrescar-se al gimnàs. Així treballarem els aspectes d’higiene personal i salut esportiva supervisat i portat a terme pel monitor/a.

Gimnàstica esportiva o artística
Es caracteritza per treballar el cos fent exercicis elàstics al terra i per equips al ritme de la música, o també un treball individual fent us de barres d’equilibris o bé salts.

Voleibol
És un esport d’equip on cal passar la pilota al camp contrari passant per damunt la xarxa i fent us principalment de les mans. Recordem que la pilota pot ser tocada o impulsada però no pot ser aturada, subjectada, retinguda o acompanyada. Per anotar un punt cal aconseguir que la pilota toqui el terra dins del camp contrari.

Patinatge, gimnàstica esportiva i dansa clàssica
També seran de 1h15’ per poder garantir els canvis de roba o patis, i garantir el màxim d’activitat.

Bàsquet adults
Activitat proposada pels pares i mares que vulguin fer esport i millorar la seva tècnica.

Descarregar arxiu (55 Kb, pdf).