17/12/15

La FaPaC demana votar contra la LOMCE el 20-D

#VotaNoalaLOMCE: el 20-D pensem en clau educativa

Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya
Amb aquest lema la FaPaC demana que el vot del proper 20-D es faci de manera conseqüent amb els valors i la ideologia en matèria d'educació que han vingut defenent des de sempre però amb més intensitat en els últims anys. De la mateixa manera, la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya es suma a la campanya posada en marxa per la Xarxa d'Escoles Insubmises amb la LOMCE (XEI).

La Junta de l'AMPA Salvador Espriu es suma a aquesta proposta.

Ni ases ni llops. Vota No a la LOMCE

El text difòs per la FaPaC és el següent:

"El nostre rebuig frontal a la LOMCE continua. Coicindint amb la celebració de les properes eleccions generals, el 20 de desembre de 2015, fem una crida a votar en clau educació i ens sumem a la campanya de la Xarxa d'Escoles Insubmises.

"L'educació és una qüestió cabdal i ha de ser una prioritat en l'agenda política. El proper 20-D és una data summament important ja que esdevé una oportunitat per escollir, a través de les urnes, el nou govern que haurà de dirigir l’estat en els propers quatre anys. Per això, des de la FaPaC fem una crida a pensar en l'educació. La federació continua la seva oposició frontal i contundent a la LOMCE, una llei retrògada que mira al passat i hipoteca el futur dels nostres fills i filles.

"La FaPaC se suma a la campanya de la Xarxa d’Escoles Insubmises dirigida als partits candidats a les eleccions per demanar-los que deroguin la Llei Wert. Més informació: noalalomce.net

"En la passada Assemblea General celebrada el 3 d'octubre a Vila-seca, la FaPaC va tornar a exigir a les forces polítiques la derogació de la LOMCE fent una crida enèrgica per aconseguir enterrar definitivament la llei Wert, una llei que continua en peu malgrat comptar amb el rebuig del 90% de la població."

#VotaNoalaLOMCE

Per una educació pública de qualitat

Més informació a l'Espai LOMCE de la FaPaC