21/1/16

Signa a change.org perquè no tanquin línies de P3 a Sant Feliu

Petició dirigida a Meritxell Ruiz, nova consellera d'Ensenyament

Recollida de firmes a change.org
La plataforma Sant Feliu es mou ha posat en marxa una recollida de firmes, en paral·lel a la que ja estem duent a terme les escoles i entitats de Sant Feliu, perquè el Departament no tanqui línies de P3 de l'escola pública abans del període d'inscripció. Es tracta d'una recollida de firmes online a través de la plataforma change.org.

NO AL TANCAMENT DE LÍNIES EDUCATIVES A L'ESCOLA DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Si us plau, signeu les dues peticions. Quantes més signatures aconseguim, millor. Signa-la la petició de change.org aquí.

I dissabte 23 de gener no deixeu d'anar a la concentració a la Plaça de la Vila!!!

NO AL TANCAMENT DE LÍNIES EDUCATIVES A L'ESCOLA DE SANT FELIU DE LLOBREGATText de la petició:

"En aquests moments tot indica que l'escola pública Miquel Martí i Pol veurà eliminada una de les dues línies de P3 a partir del proper curs 2016 – 2017.

"Aquest tancament suposaria una rebaixa de la qualitat educativa i la pèrdua de llocs de feina en el sector.

"Actualment, amb vint-i-cinc nens a l'aula, cada nen disposa d'una mitjana de dos minuts i vint-i-quatre segons d'atenció individual per cada hora de classe. La nostra lluita va encaminada a la millora de la qualitat de l'ensenyament tractant de rebaixar el nombre de nens per classe. Trobem injust que l'augment de la natalitat marqués un augment del nombre de nens per classe en el seu moment i que ara, amb un descens de la natalitat, en comptes de reduir el nombre de nens per aula, la mesura sigui tancar línies de les escoles públiques.

"Lluitem també, per preservar la llibertat de les famílies a l’hora de triar el centre d’ensenyament dels seus fills i filles.

"T'agrairíem que fessis extensiu el missatge als teus contactes"

Moviment Social Sant Feliu es mou.

Anar a la petició de change.org