15/4/16

Les famílies afectades s'uneixen per mantenir la segona línia de P3 de la Martí i Pol

Hi ha 44 preinscripcions, que justifiquen el manteniment de la línia

Les famílies que desitgen escolaritzar els seus fills/es a l'escola Miquel Martí i Pol s'estan organitzant perquè es mantingui la segona línia de P3. De manera extraoficial, el delegat de Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament havia promès que si hi havia prou preinscripcions a aquesta escola, es tindria en compte per mantenir-la. Mai per escrit, sempre de paraula. Doncs ara, les famílies, a la vista dels números de les preinscripcions, demanen que es faci efectiu.

Si sou una d'aquestes famílies, un animem a posar-vos en contacte amb ells.

També demanaran a l'Ajuntament que compleixin la moció del mes de gener, que van aprovar per unanimitat, en la qual es comprometia a lluitar per al manteniment de línies de P3 i especialment de l'escola pública, i la baixada de ràtios a les aules com a mitjà per aconseguir-ho.


La plataforma Sant Feliu es mou s'ha posat en contacte amb aquestes famílies per oferir-los tot el recolzament i suport que els calgui. Es van presentar 25 instàncies de famílies demanant que es respecti el seu dret a escollir escola lliurement.

Ara vé el període de reunions de l'Ajuntament amb Ensenyament, a la Taula Mixta, per acabar de quadrar els números. La primera es farà dilluns 18 d'abril.