14/4/16

Recollida de llibres al Sant Jordi solidari

Del 13 al 18 d'abril, al mostrador de l'AMPA

Famílies, us recordem que el dia 21 d'abril, dijous, muntarem el Sant Jordi Solidari, la paradeta de llibres usats a preus super-reduïts.

Tothom que vulgui donar llibres infantils ho pot fer del 13 al 18 d'abril. Els podeu portar al mostrador de l'AMPA en horari d'atenció al públic o, si no podeu, donar-li a la tutora dels vostres fills/es, que ja ens els faran arribar. Esperem les vostres donacions!!

Voluntaris per vendre llibres

D'altra banda, ens calen voluntaris/es per atendre la paradeta de la Plaça de la Vila el dia de Sant Jordi, 23 d'abril. Especialment, ens falta gent per a dues franges horàries: de 16:30 a 18:30 ha les 20:30 21:00 h més o menys, per tancar i desmuntar la paradeta. Animeu-vos i apunteu-vos!!

Els diners que recaptem en aquestes dues accions serveixen per finançar els premis del concurs literari que organitza l'escola, classe per classe, i el nostre propi concurs, artístic i literari. Recordeu que fins al divendres 15 d'abril encara podeu portar les vostres creacions: dracs, princeses, cavallers, llibres... qualsevol cosa que us inspiri la diada de Sant Jordi.