19/4/16

Volem la desena línia de P3 a Sant Feliu. I la onzena també!

Les preinscripcions justifiquen la segona línia a la Martí i Pol

Un cop analitzades les dades de les preinscripcions, sembla ben clar que cal la segona línia de P3 a l'escola Miquel Martí i Pol. A l'escola pública hi ha un total de 227 places demanades. Si tenim en compte que les aules consten de 23 places + 2 per a NEE (Necessitats Educatives Especials), amb 9 línies no n'hi ha prou, ja que sumarien en total 207 places. Cal la segona línia de la Miquel Martí i Pol, la que faria 10 de la pública, per tenir-ne 220. Si no volem haver de mobilitzar les places reservades a NEE, calen 11 línies. A més a més, no és recomanable omplir les aules al màxim, doncs al llarg del curs es poden produir altes, l'anomenada matrícula viva, i en aquests casos s'escolaritzen a l'escola pública. Raó de més per demanar 11 línies.

Aquestes són les dades:

ESCOLA PÚBLICA
Falguera: 11 preinscripcions
Gaudí: 12 preinscripcions
Miquel Martí i Pol: 44 preinscripcions
Monmany: 24 preinscripcions
Nadal: 56 preinscripcions
Pau Vila: 26 preinscripcions
Salvador Espriu: 54 preinscripcions
Total: 227 preinscripcions

ESCOLA CONCERTADA
La Mercè: 41 preinscripcions
Bon Salvador: 68 preinscripcions
Verge de la Salut: 55 preinscripcions
Mestral: 26 preinscripcions
Total: 190 preinscripcions

Ahir dilluns es va reunir la Taula Mixta de Planificació Educativa, en la qual hi ha representat el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament. La regidora i l'alcalde van demanar:
  • la baixada de ràtios a tota la ciutat
  • l'obertura de la segona línia de l'escola Miquel Martí i Pol
  • que es gestionin d'acord amb les propostes aprovades al Parlament de Catalunya en referència a la no retallada de línies de l'escola pública i la baixada de ràtios a les aules

La decisió final l'han de prendre el director general i la conselleria en un termini de 48 hores. Estigueu atents a noves notícies i a noves mobilitzacions si calgués.

No al tancament de línies de P3!! I menys de la pública!!