5/6/16

Sopar 2016: venda de tiquets

7 i 8 de juny, de 9:00 a 9:15, de 13:00 a 13:15 i de 15:30 a 15:45 h.

Us recordem que el sopar de fi de curs que organitzem per a totes les famílies és el dissabte 18 de juny. Un any més també convidem les mestres, el personal no docent i els monitors/es, tant d'extraescolars com de menjador. És el sopar amb què acomiadem el curs.

Com hem vingut fent des de fa quatre anys, el sopar serà col·laboratiu: cadascú portarà menjar i coberts de casa i cada curs, a través de les delegades, es coordinarà per veure què es porta, què es pot compartir, etc.

També hi haurà:
  • animació per als més petits
  • concurs de truites i postres
  • rifes: lots de productes, un per a cada classe. Cada alumne/a participa amb el seu número de llista de classe
  • petit comiat als alumnes de 6è
  • ball fins a les 2:00 h.
Per tot això, les famílies que vulguin venir al sopar, hauran de comprar tiquets. El preu és de 4,00 € per persona adulta. Els menors de 18 anys no paguen. Aquests diners serveixen per pagar les taules i cadires (l'Ajuntament les cedeix però no el transport) i el servei de neteja dels lavabos, l'aigua i el cava. Cada família pot seure a la taula del curs que desitgi, però per poder organitzar les taules cal saber-ho amb antelació. Quan compreu els tiquets ens ho heu de fer saber.

Important: com no hi ha prou taules i cadires per tothom, de manera que primer fem menjar els infants i després mengem els grans.

Per organitzar-nos cal que us poseu en contacte amb la delegada del vostre curs. Cada curs es podrà muntar el sopar al seu gust, compartint menjar o repartint-se els plats. Tota aquesta informació, així com les peticions o suggerències, les podeu fer a través de les delegades.

Gràcies a tothom per la col·laboració.