5/9/16

Reunió extraordinària, dimecres 14 de setembre, 17 h

Informació sobre el canvi de gestió de les extraescolars i acolliment

Benvolgudes famílies,

Tal com us vam informar al mes de juliol, us recordem que hem convocat una reunió extraordinària per informar-vos de tots els detalls que afecten al canvi de gestió de les activitats extraescolars i l'acolliment.

A partir de l’1 de setembre canviarà la gestió econòmica. El que canviarà és que en comptes de cobrar nosaltres mateixos els rebuts, ho farà SAFIS Sports, l’empresa que contracta els monitors. Això no afectarà el  funcionament de les activitats, ni a la seva qualitat.

La contrapartida d'aquest canvi, que ha estat inevitable, és un augment de preu. Us ho expliquem tot en un comunicat que vam repartir amb els lots de llibres i que podeu descarregar aquí (pdf, 110 Kb) si no us ha arribat

Tot i això es mantenen tots els descomptes vigents, els aplicables a famílies nombroses i monoparentals (20%) així com els descomptes que apliquem per nombre d'activitats en què participa una família, i que són del 10% (2 activitats), 15% (3 activitats) i 20% (4 activitats o més), no acumulables a les altres.

14 de setembre, 17 h.
menjador de l'escola

El segon punt del dia serà la continuïtat de la Junta de l’AMPA.

Us avancem que calen reforços perquè no desapareguin totes les activitats que ara estem duent a terme: acolliment, festes, extraescolars, Sant Jordi, menjador...