13/11/16

Assemblea General Ordinària de la FaPaC

19 de novembre, 9-15:30 h, Institut Badalona VII, Badalona

"Les famílies, compromeses amb l'educació"

Les famílies tenim veu, ho hem de fer visible. Sota aquest lema, FaPaC celebra la 39a Assemblea General, dissabte 19 de novembre a Badalona. Hi esteu convidades a assistir-hi les més de 2.200 AMPA federades de tot Catalunya. Com sabeu, és la gran trobada anual per compartir opinions, debatre i intercanviar projectes. L'Assemblea ens servirà per enfortir la nostra lluita per una educació pública de qualitat.

INSCRIPCIÓ

Per facilitar-nos l'organització, és important que confirmeu la vostra assistència a l'Assemblea General. És molt ràpid i senzill. Només heu d'emplenar el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

LOCALITZACIÓ

Institut Badalona VII
Direcció: carrer Ausiàs Marc, 86, de Badalona.
Transport públic: Metro L-2 Pep Ventura i Autobusos: 1, 3, B-25, B-27, B-29, B-30, B-31


DOCUMENTACIÓ ASSEMBLEA


ESPAIS PARTICIPATIUS

L'Assemblea s'obrirà amb uns espais participatius, de 9.00 a 10.45h, on vosaltres sou els protagonistes. Volem convidar-vos a debatre i intercanviar opinions sobre alguns dels temes que més ens preocupen a les famílies. També informar-vos d'aspectes rellevants per a la nostra activitat com a AMPA.

  • L’escola a temps complet. L’adaptació dels horaris a les necessitats dels alumnes. Posarem sobre la taula la necessitat de repensar els temps educatius, així com la relació de l'escola amb l'entorn. El resultat és un model de jornada escolar que integra temps lectiu i no lectiu en un mateix projecte educatiu de centre, que incorpora els recursos comunitaris a l'oferta educativa, que innova en els usos del temps i l'espai escolar, etc.
  • Innovació i equitat. Com la innovació pot ajudar a una educació més justa. Espai per reflexionar sobre com la innovació educativa pot transformar una educació més equitativa i més justa, i com podem evitar que la innovació sigui una eina d'elitisme i classisme. Explicarem experiències d'escoles que treballen en aquesta línia.
  • Les contractacions a l’AMPA. Obligacions legals que cal conèixer. Espai informatiu sobre quins són els requisits i els aspectes importants a tenir en compte alhora de fer qualsevol tipus de contracte des de l'AMPA (extraescolars, menjador, etc..)
Us heu decidit pel taller on hi participareu?