6/12/16

Espriusolidari 2016

Propostes de la Comissió Solidària

Benvolgudes famílies,

Aquest any des de l’AMPA volem impulsar l’esperit “ESPRIU SOLIDARI” per això us proposem de participar amb els vostres fills i filles en la recollida de diferents materials que es destinaran a diferents projectes:
  • CAMPANYA DE L’ALIMENT PER NADAL. Recollirem aliments típics del Nadal: neules, torrons, polvorons, fruita en almívar. I seran per a les 90 famílies de Sant Feliu que necessiten passar un Nadal com cal. Tot es farà mitjançant Càritas, que recollirà els productes a l’escola i farà els lots per a les diferents famílies de Sant Feliu. Es recolliren del 2 de desembre fins al 13 de desembre de 16:30 a 18 h al taulell de l’AMPA.
  • JOGUINES SOLIDÀRIES. Us proposem de recollir joguines en bon estat i fer lots per a les famílies més necessitades de l’escola i de Sant Feliu. Els lots els farem a l’escola per edats i infants. L’escola i Serveis socials els adreçaran a les famílies. La recollida de joguines serà també del 2 de desembre al 13 de desembre pel taulell de l’AMPA de 16:30 a 18 h.
  • TAPS SOLIDARIS. Tot l’any recollim taps de plàstic de tot tipus d’ampolla, sempre nets. Per ajudar a una família de Sant Feliu amb un fill que pateix una malaltia greu d’estómac.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i solidaritat.

LA COMISSIÓ SOLIDÀRIA