1/9/17

Ajudes municipals per a llibres de text i sortides escolars

Del 4 al 18 de setembre
 
L'Ajuntament de Sant Feliu ofereix a les famílies empadronades a Sant Feliu i que compleixin les condicions econòmiques establertes les mateixes ajudes econòmiques destinades a subvencionar els llibres i les sortides escolars obligatòries per al curs 2017-2018.

El termini per sol·licitar-les és del 4 al 18 de setembre. Cal fer-ho a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, OAC, Pl. de la Vila de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.


Llibres de text

En el cas de la línia d'ajuts per a l'adquisició dels llibres escolars, s'atorgarà una quantitat fixa en funció del curs escolar de l'infant. Així, les ajudes queden de la següent manera:
  • educació infantil, 40 €
  • cicle inicial, 66 €
  • cicle mitjà i superior, 36 €
  • ESO, 100 €
Les ajudes als llibres de text es lliuraran directament a les famílies sol·licitants.

 
Sortides escolars obligatòries

Pel que fa a les ajudes per a les sortides obligatòries programades pels centres escolars durant el curs 2017-2018, l'Ajuntament atorgarà la quantitat equivalent al 80% del cost mitjà de les activitats per escola. Les ajudes a les sortides escolars que es concedeixen les rebrà directament el centre escolar on assisteix l'alumne a qui se li concedeix l'ajut.

Tant en els ajuts per a llibres de text com en els ajuts per a les sortides escolars, la quantitat concedida en cas de separacions o divorcis serà del 50% per al progenitor que ho sol·liciti.

Requisits d'accés
El principal requisit per optar als ajuts és que tant els pares, mares o tutors com els infants estiguin empadronats a Sant Feliu. A més, els nens o nenes han d'estar escolaritzats en una escola del municipi.

Tot i que l'ajuda és de caràcter universal, només es podran beneficiar les famílies que compleixin determinats requisits econòmics, que s'han fixat prenent com a referència l'Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC) i el nombre de membres del nucli familiar.
#RescatSocial