10/9/17

Preus acolliment 2017-2018

Actualització dels preus

Acolliment escolar
Us informem dels preus que estaran vigents durant tot aquest curs 2017-2018, que són els mateixos i amb les mateixes opcions que les que hi havia el curs passat. El servei fa des del primer dia de classe a l'últim, és a dir, del 12 de setembre al 22 de juny.


Us recordem que des del curs passat la gestió integral del servei d'acolliment i d'extraescolars, excepte l'anglès, la fa Safis Sports. Els preus i el disseny de les activitats estan sempre supervisats per la Comissió d'extraescolars juntament amb Safis i validats després per la Junta de l'AFA.

Comprenem que per a moltes famílies és un servei molt especial però al mateix temps hem d'aconseguir que sigui sostenible, no deficitari. Us expliquem els càlculs económics que hi ha al darrere d'aquestes tarifes, que estan molt ajustats.
  • Per a les famílies que necessiten el servei fix durant tot el mes apliquem d'entrada un descompte del 55%. Un dia ocasional d’acolliment costa 5,00 € per una hora de servei i 6,50 € per hora i mitja. Comptant que un mes té 20 dies laborals, una família que l’utilitzi tot el mes hauria de pagar 5,00 € x 20 = 100 € o bé 6,50 € x 20 = 130 €. El preu, un cop aplicat el descompte, queda en 42,00 € i 56,50 € respectivament.
  • Per a les famílies que sol·liciten dos dies fixos a la setmana, siguin els que siguin, el descompte aplicat és del 40%. El mateix es fa amb la tarifa fixa d’un dia a la franja de tarda, amb un 40% aproximat. Fem un arrodoniment dels preus per facilitar-ne el pagament si s’ha de fer en efectiu.
  • Pel que fa a la tarifa combinada, de matí i tarda, com entenem que es tracta de les famílies que més ús en fan, hi hem aplicat un 15% de descompte addicional, de manera que gaudiran d’un 70% de descompte total.
  • I pel que fa als segons germans/es, sempre apliquem un 40% de descompte sobre el primer/a fill/a. El tercer/a i successius tenen un preu gairebé simbòlic d’1,50 € o 1,00 € depenent de si és ocasional o fix.