26/10/17

Assemblea General Ordinària 2017 de FaPaC

4 de novembre, 9-15 h, Institut Lluís de Requesens, Molins de Rei

"L'educació pública, prioritat de país"

Reserveu-vos dissabte 4 de novembre!

Totes les AMPA federades de Catalunya celebrem la nostra trobada anual, la nostra Assemblea General. Aquest és el vostre màxim espai de participació. La vostra assistència és summament important.

Gaudirem d'un matí per treballar plegats per enfortir la nostra lluita per una educació pública de qualitat. Entre tots, debatrem sobre els principals temes que ens preocupen i decidirem el pla d'actuació de la federació per incidir en les polítiques educatives.

Veniu a l'Assemblea, ens coneixerem millor, ens posarem cara, intercanviarem opinions, compartirem inquietuds, problemàtiques, il·lusions. Tots som FaPaC!

INSCRIPCIÓ

Per facilitar-nos l'organització, és important que confirmeu la vostra assistència a l'Assemblea General. És molt ràpid i senzill. Només heu d'emplenar el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

A l'Assemblea hi pot assistir més d'una persona de la vostra AMPA, però només la persona que sigui designada com a representant tindrà dret a vot.

Recordeu d'adjuntar el certificat conforme sou representants de la vostra AMPA. També podeu portar-lo el mateix dia de l'Assemblea.

Empleneu, signeu degudament i adjunteu al formulari d'inscripció el CERTIFICAT DE REPRESENTACIÓ DE LA VOSTRA AMPA A L'ASSEMBLEA.

LOCALITZACIÓ

Institut Lluís de Requesens
Direcció: C/ Felip Canalias, 19-23
Transport públic: Tren Rodalies RENFE Molins de Rei
Com arribar-hi