19/11/17

Clic i pala: fase de decisió de les propostes

Del 10 de novembre al 4 de desembre
Dues obres en zones molt pròximes a la nostra escola

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat posa a decisió dels ciutadans les obres de millora viària que es duran a terme l'estiu de 2018. És una part del Pressupost de l'Ajuntament que es decideix de manera participativa, tal com ja es va fer l'any passat amb les obres d'estiu de 2017.

Enguany l'Ajuntament ha recuperat les propostes que anys enrere van ser presentades i validades tècnicament però no van aconseguir els suports suficients. Aquestes aportacions han passat directament a la Fase de decisió.

A la primera fase,  del 18 de setembre al 16 d'octubre, tots els ciutadans majores de 16 anys van poder fer les seves pròpies propostes. Després van passar per un procés de validàció tècnica i econòmica (no poden superar els 100.000€ de pressupost cadascuna d'elles) o, en el cas d'estar repetides, d'unificació.

Ara arriba la fase decisiva, la de decisió mitjançant votació. La fase en què la ciutadania decidirà.

Qui pot votar?
Totes les persones empadronades a Sant Feliu de Llobregat que tinguin més de 16 anys

Quines són les propostes finalistes?
Són 20 i les podeu consultar al llistat del web de l'Ajuntament Clic i Pala
Es pot votar un màxim de 3 propostes. És a dir, es pot votar 1, 2 o 3 propostes d'obra. El pressupost és de 400.000 €. Es faran les 4 o 5 propostes més votades que entrin en aquest pressupost.

Com i on?
El tràmit cal fer-lo telemàticament. És a dir, des d'un ordinador o dispositiu mòbil.
  • Si ho feu des de casa vostra podeu iniciar el tràmit des d'aquest enllaç: formulari de participació
  • També ho podeu fer anant a la OAC, Oficina d'Atenció al Ciutadà, a l'Ajuntament i allà us ajudaran a fer el tràmit online, amb els seus dispositius electrònics
  • Del 20 al 30 de novembre també trobareu personal de l'Ajuntament a alguns punts de la ciutat, amb tablets i mòbils, que us informaran i ajudaran a fer el tràmit si ho desitgeu.
En el cas de la zona de la nostra escola, hi ha dues propostes que ens toquen de ben a prop.