Carnaval


Comparsa de famílies de l'escola

L’associació de mares i pares anima i recolza la continuïtat d’aquesta iniciativa i col·labora en tot el possible amb la comparsa aportant material, coordinació amb l’escola i l’organització de la rua, espais de treball i assaig... Per dur-ho a terme cada curs es forma una Comissió, que organitza la confecció de les disfresses, l'engalanament de la carrossa, la coreografia...

2012-2013

Les famílies que s'hi vulguin apuntar tenen de temps fins a l'11 de gener com a màxim. La quota, per pagar despeses comunes, és la mateixa de l'any passat: 10 € per família i 5 € addicionals si es porta a alguna persona més.

Tots els nens i nenes han de tenir alguna persona adulta que les vigili. La comissió de Carnaval no se'n pot responsabilitzar.

Els vestits estan exposats a l'escola i hi ha llistes de material i instruccions per fer-los. Durant aquestes setmanes prèvies, a més, es faran tallers per ensenyar a fer el vestit i la perruca.

dilluns, a partir de les 16:30 h
dissabtes, de 10 a 12 h disfressa / de 12 a 13 h assaig

Aquesta és la coreografia d'aquest any. Si voleu podeu anar assajant a casa.Si necessiteu més informació, us podeu adreçar al tauler del vestíbul de l'escola, en l'horari habitual, o també a l'adreça electrònica
2011-2012

El curs següent, vist l’èxit del primer any, es va repetir la participació, amb les mateixes ganes i la mateixa idea de fons: la utilització de materials domèstics reutilitzats. 'Via Làctia' va repetir el primer premi en categoria infantil a la rua de Sant Feliu.


2010-2011

El curs 2010-2011, arrel de la celebració del 25è aniversari de l’escola, es va muntar una comparsa de carnaval amb el lema Fantasia Espriu. Tot i no tenir cap aspiració competitiva, la comparsa 'Fantasia Espriu' va aconseguir els dos premis a la rua de Sant Feliu, l’infantil i el d’adults.